Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Är du på jakt efter en fantastisk gåva för att överraska en 7-årig pojke? Det kan vara svårt att komma på en present till någon som fyller sju år och vi förstår att du vill hitta en gåva som ger honom ett leende på läpparna som varar länge. Oavsett om han gillar att leka, älskar äventyr eller är kreativ finns det något skoj för varje pojke!

Vilka presenter gillar sjuåriga pojkar att få?

Att hitta rätt present kan vara en utmaning. Vid den här åldern får de en aktiv fantasi och blir mer nyfikna. När du tänker på en present till en pojke i den här åldern är det viktigt att utforska vad han verkligen tycker om och vad som gör honom glad. När allt kommer omkring, vad skulle vara roligare än att i den här åldern få en present som ger dig år av glädje?

Pojkar som är sju år är ofta fascinerade av hur saker fungerar och älskar att bygga eller pussla, vilket gör att de kan utveckla sina tekniska förmågor och stimulera sin rumsliga förståelse. Med ett pussel kan han gnugga geniknölarna med 500 eller 1 000 bitar. Lägg till en söt bild så kommer han klara det här pusslet på nolltid.

Till pojkarna som gillar att leka utomhus kan du ge bort ett utomhusspel. Överväg en fotboll eller några roliga accessoarer. Ge honom möjlighet att öva på sina fotbollskunskaper med en egen personlig fotboll. Lägg till hans namn så att han kan spela utomhus i timmar. Det uppmuntrar till fysisk aktivitet och är samtidigt ett roligt alternativ.

Fotopussel

Fotopussel

Fotboll med namn

Fotboll med namn

Barnböcker

Barnböcker

Badrock för barn

Badrock för barn

Gosedjur

Gosedjur

Ryggsäckar

Ryggsäckar

Choklad och godis

Choklad och godis

Barnpresenter

Barnpresenter

De allra bästa presenterna till 7-åriga pojkar

  1. Till pojken som gillar att springa runt i myskläder där hemma är en morgonrock en perfekt present. Han kan ha den på semestern, hemma efter badet eller under slappdagar. Gör dem extra speciella genom att få hans namn broderat på dem.
  2. Lys upp hans outfit med ett par strumpor du själv designat och gör dem personliga med ett roligt foto. Den som strumpan passar tar på den. Eller hur?
  3. Kan han behöva ett gosedjur? Överraska honom med hans egen dinosaurie, kanin, lejon eller räv så har han en vän att mysa med livet ut. Gör den personlig med ett foto eller namn.
  4. Är han en sportentusiast som inte har en egen vattenflaska än? Eller har han inte en fin vattenflaska till skolan än? Då är en personlig vattenflaska en originell present. Lägg till ett fint foto av honom eller er tillsammans och överraska honom.
  5. En ryggsäck är alltid praktisk för saker till skolan/sport eller andra tillhörigheter. Lägg till hans namn och en design i redigeringsverktyget så att han stolt kan gå till skolan och/eller hans sportaktivitet varje dag.
  6. Är han en äkta chokladälskare? Då är ett personligt XL Toblerone perfekt. Designa omslaget själv med ett foto och/eller en text och låt honom njuta.
  7. Överraska honom men unika badtofflor, praktiska för omklädningsrummet, semestern eller bra att ha hemma. Lägg till ett foto, en text eller annan design som verkligen passar honom och låt honom skina.

Gör den personlig!

För att göra hans present extra speciell kan du lägga till en personlig touch. Gör din present personlig i vårt redigeringsverktyg med ett foto och/eller text som du väljer själv. På så sätt sätter du garanterat ett leende på hans läppar på hans speciella dag!

Barnchampagne

Barnchampagne

Brädspel

Brädspel

Klocka

Klocka

Barnryggsäck - Trixie

Barnryggsäck - Trixie

Toblerone

Toblerone

Dricksflaska

Dricksflaska

Blogg

Blogg