Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Varje firande är en möjlighet att skapa värdefulla minnen! När din lilla fyller sju år är det en milstolpe värd att fira med glädje och kreativitet. I den här åldern är de fulla av förundran, nyfikenhet och outtömlig energi, vilket gör sökandet efter den perfekta presenten till en spännande uppgift. Oavsett om de är fascinerade av äventyr, konst eller bara njuter av mysiga stunder med en bra berättelse har vi satt samman ett härligt urval av presentidéer för att göra deras 7-årsdag verkligen speciell.

Upptäck sju fantastiska presentidéer för barn som garanterat kommer att få dem att le och skapa oförglömliga minnen för din växande upptäcktsresande.

7 roliga idéer för ett 7-årigt barn

  1. Personliga barnböcker: Låt deras fantast flöda med en personlig barnbok. Gör dem till hjälten i deras egen berättelse med böcker som visar deras namn och även deras utseende. Vare sig det är äventyr i rymden, att utforska sagoland eller roliga historier om djur så kommer dessa böcker att uppmuntra deras kärlek för att läsa och för historieberättande.
  2. Mjukisdjur med namn: En mjuk kramgo vän med deras namn inbroderat är en present som de inte kommer få nog av. Vare sig det är en söt björn, en lekfull elefant eller ett tufft lejon kommer dessa mjukisdjur inte bara bli deras bästa vän, men också en källa för tröst och säkerhet.
  3. Personlig lunchbox: Gör lunchen mer rolig med en lunchbox designad bara för dem. Välj en design som matchar deras favoritfärger, karaktärer eller hobbyer och lägg till deras namn för en personlig prägel. Med denna lunchbox kommer de att se fram emot att öppna den varje dag.
  4. Graverad lampa: Lägg till en uns magi till deras sovrum med en vacker graverad lampa. Välj en nattlampa med ett mjukare sken och en lugnande design såsom stjärnor, djur eller ett personligt meddelande. Gravera in deras namn på lampan som en extra personlig detalj. Denna bedårande lampa kommer inte bara skapa en mysig atmosfär vid läggdags, utan också vara en underbar påminnelse av deras speciella dag.
  5. Äventyrspussel och spel: Sätt fart på mysiga familjetillfällen med lite äventyrspussel och spel som är åldersanpassade. Välj bland pussel som har deras favoritkaraktärer, pedagogiska spel som kombinerar det roliga med utbildning eller klassiska brädspel som garanterat ger många roliga timmar.
  6. Sportig vattenflaska: Uppmuntra en hälsosam livsstil med en sportig vattenflaska designad med barn i åtanke. Välj en färgglad design med roliga bilder och lägg till deras namn för att göra den extra speciell. Med den här vattenflaskan håller de vätskebalansen under kontroll under alla sina äventyr.
  7. Magisk mugg för varm choklad: Gör vinterkvällarna extra mysiga med en magisk mugg som ändrar färg när du häller varm vätska i den. Välj en bedårande design med deras favorittema, lägg till deras namn och se deras ögon lysa upp när de använder sin egen magiska mugg för en god kopp varm choklad.
Gosedjur

Gosedjur

Ljus med namn

Ljus med namn

Dricksflaska

Dricksflaska

Barnpresenter

Barnpresenter

Vad gör en 7-åring riktigt glad?

Vid sju års ålder letar barnen efter äventyr, kreativitet och samhörighet. De är fortfarande förundrade över världen runt omkring dem och de är ofta inspirerade av sina favoritberättelser, karaktärer och hobbyer. Här är några av de saker som gör en 7-åring glad nu:

  • Uppleva äventyr: Vare sig det handlar om att utforska naturen, bygga slott på bakgården eller hitta på fantasifulla lekar med vänner så älskar de äventyr som triggar deras fantasi och utmanar dem.
  • Vara kreativ: 7-åringar gillar kreativa aktiviteter såsom att rita, måla, pyssla och skapa musik. De älskar att skapa sina egna mästerverk och att uttrycka sig genom konst.
  • Leka tillsammans: Social interaktion är viktigt i den här åldern och barn tycker om att leka tillsammans med vänner och familj. Vare sig det är att bygga med LEGO, spela brädspel eller spela upp en pjäs så trivs de i sällskap.
  • Behov av familjen: De värdesätter att umgås med sina föräldrar, bröder, systrar och andra familjemedlemmar. De känner sig glada och säkra när de är omgivna av kärlek och stöd från de närmaste.
  • Få speciella presenter: 7-åringar älskar överraskningar och är förtjusta i att få presenter som matchar deras intressen och personlighet. Vare sig det är leksaker, böcker, mjukisdjur eller andra roliga prylar så uppskattar de verkligen gesten.
  • Oberoende och framgång: I den här åldern börjar barn att utveckla en känsla av stolthet när de lär sig nya färdigheter eller uppnår nya mål. De blir glada av känslan av oberoende och tillfredsställelsen som kommer av att uppnå små segrar.

Kort sagt, 7-åringar blir lyckliga av en blandning av äventyr, kreativitet, social interaktion och kärleksfulla kontakter med omgivningen.

Upptäck fler 7 års presenter till flickor och pojkar . Ett unikt urval av personliga idéer!

Chokladpraliner

Chokladpraliner

Fotomugg

Fotomugg

Magical partymix

Magical partymix

Blogg

Blogg