Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

När julsäsongen närmar sig finns det inget som slår att krypa upp i soffan med en filt, en kopp varm choklad och en jul-TV-serie för att komma i den festliga stämningen.

Vi har sammanställt ett urval av jul-TV-serier som passar för varje humör. Från julserier till julspecialer, det finns något för alla! Så gör allt i ordning, tänd ljusen och fördjupa dig i dessa måsten till julserier som garanterat gör julhögtiden glad och ljus!

För romantiknördar: 3 kortserier med jultema

Fira säsongen med våra topp 3 kortserier med jultema, perfekta för alla romantiker där ute. Gör dig redo för hjärtevärmande berättelser om kärlek, skratt och julens magi. Lägg till en touch av romantik i juletider!

  1. Home for Christmas (2019-2020): En norsk romantisk dramaserie där en ensam kvinna söker efter en pojkvän att ta med hem till jul, vilket resulterar i hjärtevärmande och humoristiska situationer.
  2. Dash and Lily (2020): I denna Netflix-original utbyter två tonåringar meddelanden i en anteckningsbok tvärs över New York City under julen, vilket leder till en unik romans.
  3. I Hate Christmas (2022-2023): Denna romantiska julserie är den italienska versionen av "Home for Christmas". En ensam kvinna ljuger om att ha en pojkvän och att hon ska ta honom med hem till jul. Nu har hon 24 dagar på sig att hitta en!

Julspecialer att se på en gång

Ibland kan vi förstås längta efter inspiration och vilja njuta av en julespecial utan att förplikta dig till en hel TV-serie. Här har vi skapat ett urval av underhållande alternativ som du kan se när som helst, perfekt att omfamna den festliga glädjen med!

  1. White Christmas - Black Mirror: i denna julspecial med Jon Hamm från 2014 finner två män sig isolerade i en avlägsen stuga på juldagen och delar skrämmande historier från sitt förflutna.
  2. Christmas at Downton Abbey: första gången sändes den 2012 och detta hjärtevärmande avsnitt om Crawley-familjen och deras personal handlar om när de förbereder sig för en storslagen julfest.
  3. The Simpsons - Simpsons Roasting on an Open Fire: detta avsnitt sändes första gången 1989 om nostalgikern undrar. Bart Simpson låter impulsivt tatuera sig utan sina föräldrars tillstånd. När Marge använder familjens julpengar för att ta bort den upptäcker Homer att deras julbonusar har blivit inställda av hans arbetsgivare.
  4. Doctor Who Christmas specials: när det gäller julspecialer gör ingen det som Doctor Who! Från den klassiska “A Christmas Carol” till den senaste från 2023 som introducerar den nya doktorn.
  5. Griffin – Road to the North Pole: Stewie och Brian ger sig ut på en resa till Nordpolen för att träffa jultomten. När kaos uppstår längs vägen försöker Peter och resten av familjen rädda julen hemma.
  6. Christmas Trees – Malcolm in the Middle: Hal och pojkarna letar efter den perfekta julgranen, vilket leder till en serie missöden och äventyr.

De bästa avsnitten om julen i roliga komediserier

Redo för några skratt under julsäsongen? Då kommer du att älska dessa sitcom-avsnitt:

  • Parks and Recreation: "Christmas Scandal": Leslie och parkavdelningen navigerar genom en juleskandal som skakar om staden Pawnee.
  • The Office: "Christmas Party": Dunder Mifflin organiserar den årliga julfesten på kontoret, fylld med gåvoutbyten och överraskningar.
  • Community: "Abed's Uncontrollable Christmas": i detta speciella animerade avsnitt upplever Abed en stop-motion julresa med sina vänner i studiegruppen.
  • Scrubs: "My Own Personal Jesus": det är juletid och ingen utom Turk känner för att fira den.
  • Superstore: "Christmas Eve": för att visa upp sin äventyrliga sida förvandlar Amy en vanlig julafton på Cloud 9 till en festlig eskapad.
  • Ted Lasso: "Carol of the Bells": Ted följer med Rebecca på äventyr för att ta del av hennes speciella jultradition.
  • Friends: "The One With the Holiday Armadillo": Ross försöker lära sin son om "Holiday Armadillo".
  • New Girl: "LAXmas": Jess och hennes rumskompisar navigerar genom flygplatskaos och oväntade juläventyr.
  • Modern Family: "Express Christmas": familjen försöker genomföra en sista-minuten-julfirande eftersom de inte kommer att tillbringa högtiden tillsammans.

Jul-TV-program: matlagnings- och bakningstävlingar

Vad är väl julen utan god mat och bakverk? Kom i julstämning med de roligaste tävlingarna i julmatlagning!

  • The Great British Bake Off – Festligt specialavsnitt: i detta julspecial tävlar deltagarna om att skapa de mest läckra julgodbitarna.
  • Sugar Rush Christmas: från festliga tårtor till juldesserter, se hur deltagarna tillför en nypa magi till säsongen.
  • Nailed it! Holiday: amatörbagare tar sig an utmaningar för att återskapa utsökt julgodis.
  • Holiday Gingerbread Showdown: se hur skickliga bagare skapar pepparkaksmästerverk och tävlar för att imponera på domarna.
  • The Great American Baking Show – Celebrity Holiday: upplev säsongens magi när kändisar kliver in i köket på The Great American Baking Show.

Gör det mysigt inför julen med dessa produkter:

Anpassad fleece fotofilm

Anpassad fleece fotofilm

Ljus

Ljus

Fotomugg

Fotomugg

Adventskalendrar 2024

Adventskalendrar 2024