Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Gifta i ett årtionde! Den tionde bröllopsdagen är en milstolpe som betyder mycket för många par. På den här årsdagen finns all anledning att fira den starka kärleken som ni har för varandra. Efter 10 år av delade stunder, äventyr, minnen, toppar och dalar är det ett perfekt tillfälle att fira den tid ni har tillbringat tillsammans. Men vad kan du ge bort i present på er tionde bröllopsdag? Vilka traditioner och seder är förknippade med den så kallade tennbröllopsdagen? Och hur kan ni fira denna milstolpe som par? Vi är här för att ge dig några idéer och inspiration till en personlig present för den tionde bröllopsdagen. Vi kommer även ge några förslag på hur du kan göra den här årsdagen till en särskilt speciell dag.

Tionde bröllopsdagen: historia och seder

Det finns olika seder och traditioner på hur par kan fira sin tennbröllopsdag tillsammans. Deras ursprung går tillbaka till medeltiden då äktenskap första gången började dokumenteras. Då var det en mycket betydelsefull händelse att äktenskapet varade i 10 år. Det symboliserade styrka och ett framgångsrikt partnerskap. Tenn är symbolen för årsdagen och står för stabilitet, hållbarhet och flexibilitet. Trots allt är det just dessa kvaliteter som gör ett äktenskap framgångsrikt.

Originella presenter för den tionde bröllopsdagen

Alla som har spenderat 10 år tillsammans känner verkligen sin partner mycket väl. Icke desto mindre kan det ibland vara svårt att hitta passande presenter till bröllopsdagar. Men du känner förstås till din partners preferenser, intressen och behov och presenten till den 10-åriga bröllopsdagen kan skräddarsys därefter. Denna bröllopsdagen är dock något mycket speciellt, vilket är anledning till att du kan välja en personlig present för att understryka det speciella och unika med din partner. Oavsett om det är ett foto av ett delat minne eller ett meddelande som bara ni två kan förstå. Möjligheterna att kunna göra din present personlig är nästan oändliga. En personlig 10-årig bröllopspresent som kommer från hjärtat visar din kärlek, uppskattning och tillgivenhet till din partner.

Choklad

Choklad

Fotopussel

Fotopussel

Smycken

Smycken

Nyckelring

Nyckelring

Traditionella presenter till en 10-årig bröllopsdag

Om du letar efter en traditionell present till en 10-årig bröllopsdag kan du satsa på en som symboliserar solidaritet och kärlek. Presenter gjorda av tenn eller annan metall är också populära eftersom de symboliserar den tionde årsdagen. Så det är inte särskilt överraskande att personliga smycken är en traditionell present på den 10-åriga bröllopsdagen. Vårt stora utbud med halsband, berlocker och armband kommer garanterat att ha något för alla. Du kan välja mellan olika former på berlockerna, såsom rektangulära, fyrkantiga, runda eller hjärtformade. Beroende på formen och storleken kan du få dem med ett ingraverat foto, era namn, ett datum som är meningsfullt för er eller ett kortare meddelande.

Personliga presenter till din partner

Om du vill ge en upplevelse istället (såsom en kort resa, en hälsoweekend eller något annat äventyr) kan du lägga till ett personligt gratulationskort. Andra personliga presenter som också är fantastiska idéer som en extra gåva är exempelvis en nyckelring med en ingravering eller ett foto. Om du har funderat på ett presentkort med en speciell upplevelse kan du kombinera det med en personlig chokladask, ett chokladpussel eller ett mjukisdjur med ditt foto.

För de hemkära

Om du tycker om att spendera tid hemma i lugn och ro uppskattar du säkert mysiga accessoarer eller vackra inredningsdetaljer. Våra fotoplattor eller en canvas återskapar era minnesvärda stunder tillsammans. Ett fotopussel eller ett fotoalbum är också fina idéer. Ett fotoalbum kan vara en tillbakablick på er gemensamma historia det senaste årtiondet. En mysig filt med foton på er två tillsammans eller en mjuk badrock med era namn inbroderade, är också fina idéer för mysiga kvällar för två. En väggklocka eller dörrmatta är också populära inredningsdetaljer som lätt kan göras personliga i vår editor med foton eller ett meningsfullt meddelande.

För äventyrarna

Om ni tycker om att resa ihop eller älskar att vara aktiva finns det ett stort utbud med lämpliga presenter. Våra personliga vattenflaskor eller termosmuggar är helt rätt när ni är på språng. Du kan göra dem personliga med foton från resor eller speciella tillfällen ni spenderat ihop. En strandhandduk med matchande flip-flops till nästa semester är också en rolig present för en 10-årig bröllopsdag. Om ni tycker om att resa mycket kan vår personliga resväska eller en necessär i läder med ingravering vara helt rätt gåva.

Fotobok

Fotobok

Personliga fleecefiltar

Personliga fleecefiltar

Canvas

Canvas

Strumpor

Strumpor

Den rätta presenten till din partner

Vad som är den perfekta presenten till en man på den 10-åriga bröllopsdagen beror helt på vad han föredrar och vika intressen han har. Här är några idéer för den perfekta personliga presenten för män på den tionde bröllopsdagen:

  • Strumpor och boxershorts med ditt foto är roliga och kommer garanterat dra blickarna till sig.
  • Graverade grillbestick med matchande läderförkläde för nästa trädgårdsfest
  • En matchande skärbräda eller serveringsbricka med en personlig gravering till husets kock

Om du fortfarande funderar på vilken 10-årig bröllopspresent du kan ge till kvinnan i ditt liv kan du hitta inspiration här. Att kunna unna sig något och skämma bort sig själv är alltid välkommet:

  • En morgonrock med namnet inbroderat passar en mysig söndagsmorgon
  • Ett wellness-set att skämma bort sig själv med
  • Ett vinset med graverade glas
  • En elegant handväska i läder med ingravering.

En oförglömlig dag: den 10-åriga bröllopsdagen

Så snart du har hittat en unik present för er tionde bröllopsdag är det bara att planera själva dagen. Det är en dag som ni vill tillbringa tillsammans och skapa minnen för nästa årtionde. En romantisk helg till en plats som har en speciell mening för er två, kan vara en fantastisk idé. En romantisk middag, en kortare resa eller en avkopplande weekend på spa för två är också fantastiska förslag för er 10-åriga bröllopsdag. Det ger er möjlighet att minnas er tid ihop och göra upp planer för er framtid tillsammans. Om du även vill fira er kärlek med vänner och familj kan en trädgårdsfest vara perfekt. Ni kan också förnya era bröllopslöften och börja nästa årtionde med att se fram emot många fler kärleksfulla stunder tillsammans.

Badrock

Badrock

Vinglas

Vinglas

Skärbräda med gravyr

Skärbräda med gravyr

Blogg

Blogg