Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

En 45-årig bröllopsdag är en speciell milstolpe och en upplevelse där ni firar kärleken, era löften och ert partnerskap. Den 45-åriga bröllopsdagen, även kallad safirbröllop, är förstås ett tillfälle att fira och vårda ömt. Det är en tid för er att se tillbaka på alla minnen som ni skapat tillsammans och blicka framåt mot allt som ni kommer att fortsätta att dela, både kärlek och äventyr. För den här milstolpen vill du givetvis hitta den perfekta gåvan.

Safirbröllopsdagen

Safirbröllopsdagen representerar symbolik, trohet, visdom och stabilitet, precis som den blå safiren. Er kärlek har bara blivit starkare med åren, och ni har samlat en mängd värdefulla minnen tillsammans. Den här årsdagen är en tid för att fira hur långt ni har kommit som ett par och hur mycket ni fortfarande bryr er om varandra. Det är en tid att tillsammans se tillbaka på de många vackra stunder ni har upplevt och att vara tacksamma för den kärlek och hängivenhet ni delar med varandra.

Safirbröllopet har inga fastslagna traditioner, vilket innebär att du kan göra det helt till ditt eget. Du kanske vill vara värd för en intim middag för två, där ni tänker tillbaka och skålar för kärleken som fortfarande binder er samman. Eller så kanske du bara vill dela detta speciella ögonblick med familj och vänner. Bjud hem dem för en informell sammankomst eller anordna en liten fest för att fira tillsammans. Låt denna safirbröllopsdag vara en tid av kärlek, lycka och tacksamhet.

Fotopresenter

Fotopresenter

Choklad och godis

Choklad och godis

Fotobok

Fotobok

Drycker

Drycker

Unika presentidéer för 45-årig bröllopsdag

Letar du efter en unik present för den 45-åriga bröllopsdagen? Det finns mängder av idéer som är både meningsfulla och unika.

  • En personlig flaska vin med ett foto av er två med matchande glas kan vara en underbar gest. Lägg till ett trevligt meddelande på den för att skapa ett bestående minne av denna milstolpe.
  • För teälskare är en trälåda med te den perfekta presenten. Gör den extra speciell genom att lägga till ett namn eller text till designen.
  • Har ni redan gjort och upplevt mycket tillsammans? Då kan en Battle Book vara en trevlig present. Det ger relationen en ny skjuts och inspiration till att göra ännu mer saker tillsammans. Genom att spela de roliga striderna lär ni känna varandra ännu bättre efter så många år. Ni dömer varandras prestation och tillsammans utser ni vinnaren efter varje strid. Gör presenten extra personlig genom att lägga till namn, meddelande och foto.
  • Är ni båda riktiga ostälskare? Då behöver du inte leta längre. Ge bort en ostbricka i bambu med tillhörande ostknivar som present. Låt gravera in namnen i träet för att göra gåvan riktigt unik.
  • Älskar ni att koppla av tillsammans? Ge då bort en fin tjock badrock som en gåva. Fantastisk att koppla av och värma upp sig i. Sätt namnet på den och gör den till din alldeles egen.
  • Gillar ni att laga mat? Eller tycker du om en rejäl nypa med salt och peppar på din mat? Då är ett set med salt- och pepparkvarn en fröjd för ögat i köket. Lägg till era namn på kvarnarna och komplettera ert kök med dem.
  • För en sann godisälskare är det riktigt kul att ha en egen glasburk med personlig ingravering. Givetvis kan den innehålla mycket mer än bara godsaker och den ser superb ut i köket.
  • För de ivriga pusslarna är ett hemmagjort pussel superunikt. Lägg till ditt sötaste foto av er två tillsammans i editorn och ni kan pussla i timmar!
  • Choklad gör alla glada. Din personliga choklad med foto kommer garanterat att behaga. Med ditt favoritfoto blir era stunder där ni njuter av choklad tillsammans mycket mer speciella.
  • Ska ni snart åka på en resa tillsammans? Med ett personligt handbagage vid din sida kan du göra upplevelsen ännu roligare. En egendesignad resväska är praktisk och gör att du kan ha allt nära till hands och organiserat. Du kommer alltid att känna igen din egen resväska på flygplatsen.

Hur kan ni fira er 45-åriga bröllopsdag?

Ta steget och gör er 45-åriga bröllopsdag till en speciell högtid genom att fira den på ett unikt sätt som inte kommer att glömmas bort i det snaraste. Tänk till om hur du föredrar att fira er bröllopsdag. Kanske en romantisk middag för två? Eller en släktträff på er favoritplats? Möjligheterna är oändliga.

Ett fantastiskt sätt att fira den här årsdagen är att planera en "återuppleva"- dag. Upplev er bröllopsdag igen genom att anordna liknande aktiviteter från förr. Arrangera en rolig fotografering för att skapa minnesvärda stunder igen!

Ett annat roligt och unikt sätt att fira er bröllopsdag är att hänga upp ett inramat foto av er två tillsammans. Ni kanske har ett favoritfoto från tiden när ni var nygifta. Få det här fotot snyggt inramat och häng det på en trevlig plats i ert hem. Varje gång du går förbi fotot kommer det att locka fram minnen från alla era underbara år tillsammans.

Beroende på era passioner och intressen kan ni även åka iväg på en speciell resa för att fira. Ni kan göra en resa till den där speciella platsen som ni alltid velat besöka eller inte varit till på länge. Det kan vara platsen där ni träffades, dit ni åkte på er bröllopsresa eller ett ställe som ni håller mycket kärt.

Vad ni än väljer är det viktigaste att det återspeglar ert liv och er kärlek tillsammans. Så fira den här speciella dagen på ett sätt som hedrar era älskade minnen och skapar nya underbara sådana.

Blommor

Blommor

Smycken

Smycken

Graverad telåda

Graverad telåda

Badrock

Badrock

Kudde

Kudde

Skärbräda med gravyr

Skärbräda med gravyr

Glas

Glas

Blogg

Blogg