Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Har du människor i ditt liv som alltid finns där för dig, oavsett vad som händer? Du kan alltid räkna med dem och de är helt enkelt oersättliga. När du frågar dem hur du kan tacka dem, säger de alltid: "Nej, nej, det behövs inte, men jag hjälper gärna till! Och de har rätt - det är inte nödvändigt, men det kan vara trevligt att överraska dem med en originell, omtänksam present för att säga tack för allt de gör för och betyder för dig.

Varför det är kul att ge presenter

Forskning visar att människor verkligen tycker om att ge gåvor. Det är ett sätt att visa din omgivning att du älskar dem eller bryr dig om dem. Att ge gåvor stärker också de band vi har med andra. Visste du att våra hjärnor faktiskt reagerar när vi ger någon en gåva? Det aktiverar belöningscentrum i hjärnan, vilket är anledningen till att både få och ge gåvor ger dig glädje.

Originalgåvor

Hur kan man säga tack på ett originellt sätt? Du kan ge dem en generisk gåva, som en chokladask eller blommor från var som helst, eller så kan du välja något lite mer personligt, med ett personligt meddelande eller foto av er två, till exempel.

Vi har listat de bästa tackgåvorna för dig nedan.

Torkad blombukett

Torkad blombukett

Chokladpraliner

Chokladpraliner

Vin

Vin

Fotomugg

Fotomugg

Tack gåvor som alltid fungerar

Vissa gåvor fungerar alltid, t.ex. en flaska vin, ett kort eller en chokladask. Men vad sägs om en personlig mugg eller en personlig burk med godis? Personliga gåvor är mer än bara gåvor. De visar att man har ansträngt sig och ger en extra speciell touch. Gåvor som kan personifieras med valfritt foto eller valfri text:

Att säga tack till din mamma

Chansen är stor att du vill säga tack till din mamma för allt hon gör för dig. Erbjuder hon alltid en axel att gråta ut mot? Ger hon goda råd? Säger hon aldrig "vad var det jag sa", trots att hon alltid har rätt i slutändan? Är hon alltid tillgänglig som barnvakt? Av någon anledning betraktar de flesta sin mamma som en av de viktigaste personerna på jorden. Vi har allt du behöver för att säga tack till henne, eftersom vi har massor av fantastiska gåvor, särskilt för mammor! De bästa gåvorna för att tacka din mamma:

Att säga tack till dina grannar

Alla behöver goda grannar. Goda grannar är guld värda, inte bara för att det är trevligt att bo granne med vänliga människor, utan också för att ni kan hjälpa varandra när det behövs. Du kanske vill tacka din granne för att han matar katten och vattnar växten när du är bortrest, eller för att han tar med sig dina inköp när du är sjuk. Vissa grannar bakar till och med åt varandra eller delar på måltider för att hjälpa varandra. Originalgåvor som du kan tacka din(a) granne(r) med:

Köksförkläde

Köksförkläde

Rund Klocka - Stor (Masonit)

Rund Klocka - Stor (Masonit)

Lyxiga praliner presentask

Lyxiga praliner presentask

Nyckelring med foto fyrkantig

Nyckelring med foto fyrkantig

Blogg - Hur man skapar en speciell överraskning

Blogg - Hur man skapar en speciell överraskning

De 20 bästa presenterna till din BFF

De 20 bästa presenterna till din BFF

Presenter till din pojkvän: vad skulle han gilla

Presenter till din pojkvän: vad skulle han gilla

Blogg

Blogg